Biografie

Hallo, ik ben Rob Coenen.

Leuk dat je mijn website gevonden hebt! Ik zal allereerst even vertellen over mijn website alvorens over mij persoonlijk te beginnen. Ik heb deze persoonlijke website gemaakt om mij uit te laten over dingen die mij bezighouden in mijn leven. Dit kan van alles zijn. Een nieuwsbericht, een film, een nieuwe hype. Ga zo maar door. Deze berichten zullen op mijn blog verschijnen. Verder heb ik deze website gemaakt zodat ik bekend kan worden met het maken van websites en in dit geval het gebruiken van WordPress en het hosten van websites.

Mooi. Dat (verplichte) gedeelte is ook weer besproken. Maar goed, ik ben dus Rob Coenen. Ik ben 21 jaar (geboren op 27 april 1996 in het ziekenhuis in Weert) en ben woonachtig in het mooiste dorp van Limburg, Roggel (tip, deze website is ook in mijn mede-beheer ;-). Er zijn verschillende dingen die mij bezig houden (of bezig hebben gehouden). Zo heb ik enkele jaren keyboard gespeeld, en heb ik ruim 15 jaar gevolleybald bij de lokale volleybalvereniging bij ons in het dorp, Accretos , en ben ik (ja, dat durf ik gerust zo te stellen) een geek.

Verder kan ik heel erg genieten van films en tv-series. Zo ben ik iedere week wel minimaal 1x te vinden bij de lokale bioscoop hier in Limburg. Ik probeer alle films / series bij te blijven, maar dat lukt natuurlijk niet 😉 Maar goed, dat is dan ook gelijk de reden dat bovenin de menubalk een knopje ‘recensies’ zit. Zoals ik zei is deze website een uitlaatklep, ik vind het leuk om te verduidelijken waarom ik een film of series juist zo goed vond.

Wat is er verder dan nog over? Ehm.. ja. Je kunt mij praktisch op iedere social-media website vinden die er bestaat. Ik zou niet meer zonder Spotify en Netflix kunnen leven. En oh ja.. ik werk bij de geelste supermarkt van Nederland. JUMBO! (Hallo Jumbo!) Verder mag ik mij gelukkig prijzen met de liefste vriendin op aarde (Sandra) en random fact.. ik ben kenner van het foute uur 😉

Voor de rest vind ik het leuk om met vrienden uit te gaan, wat video’s maken van evenementen in de buurt, hier en daar meewerken aan een project, en eigenlijk alles wel wat mijn tijd maar in kan vullen. Theater, pretparken, karten, paintballen, verzin het maar.

Nou goed, bij deze heb een beetje een indruk van wie ik ben en wat ik doe.

Groetjes!
Rob Coenen