Kindervakantiewerk 2015 – Terugblik (Roggels Nieuws)
22 augustus 2015
0

Afgelopen week heb ik voor Roggels Nieuws alle dagen verslag gedaan van Kindervakantiewerk Roggel. Op deze pagina heb ik alle video’s verzameld. Alle getikte berichtjes, krantjes en video’s zijn terug te vinden op een speciale pagina. Dank aan alle mensen die ook gekeken hebben naar deze pagina, vanaf maandag 17 augustus t/m vrijdag 21 augustus keken er ruim 5500 mensen naar onze website en op Facebook bereikte wij ruim 19.000 bezoekers met de verslaggeving van Kindervakantiewerk Roggel.


Wat en wie is KVW?

KVW Roggel is een stichting die geheel draait op vrijwilligers die  ervoor zorgen dat de Roggelse basisschoolkinderen in de zomervakantie een te gekke week hebben.

De kerngroep (het bestuur) verzorgt deze week samen met de klusjesploeg (de KP) en de leiders. Totaal zijn er zo’n 90 – 110 vrijwilligers die deze week met veel plezier en enthousiasme verzorgen.

Wat houdt de KVW-week in?

Van maandag tot vrijdag wordt een dagvullend programma georganiseerd voor alle kinderen van de basisschool. Het programma bestaat o.a. toneel (de rode draad gedurende de hele week), spellen, speurtochten, excursies enz. De dinsdag en de donderdag zijn twee vaste dagen die worden georganiseerd door de kerngroep. Dit is de spellendag en de speurtocht. De overige dagen mag de leiding een eigen programma bedenken dat uiteraard wel wordt goedgekeurd en begeleid vanuit de kerngroep. De KVW-week wordt afgesloten met een optocht door het dorp en optredens van elke groep met een grote fancy-fair.


Toneel (maandag t/m vrijdag):

Optocht:

Optreden groep 3a:

Optreden groep 3b:

Optreden groep 4a:

Optreden groep 4b:

Optreden groep 5 / 6a:

Optreden groep 5 / 6b:

Optreden groep 5 / 6c:

Optreden groep 7 / 8a:

Optreden groep 7 / 8b:

Optreden groep 7 / 8c:

Optreden groep 9:

Jubileum Pieré & Henk:

Themalied (LIVE):

Afsluiting:

Leuk artikel? Delen is gratis...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Share on Reddit
Reddit